Home » Graveyard: Νεο album!

Graveyard: Νεο album!

by MythofRock


Οι κλασικοροκάδες Graveyard ετοιμάζουν την κυκλοφορία του νέου τους album, που έχει προγραμματισθεί για τις 25 Σεπτεμβρίου 2015 μέσω της Nuclear Blast. Μάλιστα, οι Σουηδοί ανακοίνωσαν εχθές το track listing του “Innocence & Decadence”:

1. Magnetic Shunk
2. The Apple And The Tree
3. Exit 97
4. Never Theirs To Sell
5. Can’t Walk Out
6. Too Much Is Not Enough
7. From A Hole In The Wall
8. Cause & Defect
9. Hard-Headed
10. Far Too Close
11. Stay For A Song
12. The Hatch (bonus track)
To album ηχογραφήθηκε στα Atlantis Studios στην Στοκχόλμη, με παραγωγούς τους Janne Hansson και Johan Lindström. Για προαπαραγγελία του “Innocence & Decadence” ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
Σύντομα θα ανακοινωθεί και η headline περιοδεία της μπάντας στην Ευρώπη.

You may also like

Leave a Comment

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.